Find en partner på Singles Day

Find en partner på Singles Day

Det er ikke fordi det store online tilbudsekstravaganza er en oplagt mulighed for at samle en ny kæreste op på, men du kan med stor sikkerhed finde det perfekte match, når det kommer til elektronik. Den lækreste fladskærm eller den hurtigste computer kan nemlig erhverves for en slik på denne nye tilbudsdag, der fejrer glæderne ved at være single og kunne købe præcis det man ønsker sig for at fejre singler verden over.

Velkommen til Singles Day

Hvis ikke du kender til denne nye elektroniske tilbudsdag, så er du langt fra den eneste for denne kinesiske tradition er kun lige dukket op herhjemme. Det hele startede som en ide om, at vi enten skal nyde og fejre vores status som singler – eller gøre noget ved det og fejringen startede da også med at være singlemindede tilbud, der skulle fejre netop dem, der havde valgt et liv eller en periode alene. Det er dog ikke sådan det forholder sig i dag, for ligesom med alle andre gode ideer, så udviklede Singles Day sig også med lynets hast og har gennem de seneste år fejet over hele verden og gjort d. 11/11 til en international udsalgsdag for alle – single eller ej.

Visse steder som rejsebureauer eller lignende fejrer dog stadig dagen ved at sælge ting, der er henvendt til singler til spotpriser.

Forberedelse sikrer dig den helt rigtige partner

Hvis du gerne vil være helt sikker på at få fingrene i den helt rigtige partner på Singles Day Danmark, så kræver det lidt forberedelse. Fordi det er et nyt fænomen herhjemme, så er det langt fra alle butikker, der har taget konceptet til sig endnu og du kan med fordel undersøge på forhånd, hvilke steder du kan finde tilbud eller nedsatte varer, der er værd at gå på jagt efter på Singles Day.

Du kan enten tjekke det på de individuelle sider eller du kan tjekke en af de mange sites, der ikke bare tæller ned til dagen, men også samler tilbud og oversigter over alle de butikker, der har taget Singles Day til sig som en mulighed for at forkæle deres kunder lidt ekstra.